Rólunk

Rólunk

Bemutatkozik az Angolnyár®

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy segítsünk a Magyarországról az Egyesült Királyságba nyelvtanulási céllal utazókat abban, hogy megtalálják a lehető legjobb lehetőségeket.

Célunk, hogy szakmailag a diákok és az utazást szervező illetve kísérő tanárok is a lehető legtöbbet profitáljanak a külföldi nyelvtanulásból.

Hiszünk abban, hogy szolgáltatásunk valódi hozzáadott értéket képvisel, egyedülálló oktatási szemléletünk pedig ügyfeleink javát szolgálja.

Kik vagyunk?

Az Angolnyár Nyelvtanulási Tanácsadó Irodát azzal a szándékkal alapítottuk, hogy ezen keresztül személyre szabott segítséget tudjunk nyújtani a Magyarországról egy nyári nyelvtanulási program vagy nyelvi tábor erejére Angliába utazóknak abban, hogy a számukra lehető legjobb iskolát és programot találják meg.

Csak a legjobb iskolákkal működünk együtt – és mindenkinek olyan programot ajánlunk, ami valóban segíti saját céljainak elérésében. Az anyanyelvi környezetben való nyelvtanulásnak számos előnye van: szakértelmünkkel abban segítünk, hogy ügyfeleink a lehető legtöbbet profitáljanak angliai tartózkodásukból.

Mit csinálunk?

Irodánk ingyenes konzultációs szolgáltatást nyújt az angliai nyelvi programok iránt érdeklődők számára. A honlapunkon feltüntetett általános tájékoztatás mellett személyre szabott tanácsot adunk (online, telefonon vagy személyesen), és azon dolgozunk, hogy a kiutazni szándékozó diákok (és szüleik) megtalálják a legmegfelelőbb programot – és jól megalapozott döntést tudjanak hozni arról, hogy a külföldi nyelvtanulás (és annak nyári formája) a legésszerűbb lépés.

Bármilyen meglepő, Angliában nem csak nyáron lehet nyelvet tanulni! Éppen ezért szívesen segítünk megtalálni a legjobb nyelvtanfolyamot vagy épp általános- vagy középiskolát.

És hogy tovább fokozzuk olvasóink meglepetését, még egy titkot elárulunk: felnőtteknek is szoktunk tanácsot adni, nem csak gyermekeik nyelvtanulásával kapcsolatban.

Így dolgozunk

Az Angolnyár egy virtuális tanácsadó iroda – mivel tevékenységünket az Egyesült Királyságban folytatjuk, ügyfeleink azonban nagyrészt Magyarországon tartózkodnak, nem tartunk fenn irodát. Tanácsadói szolgáltatásunkat az esetek többségében online illetve telefonon nyújtjuk, személyes találkozásra előzetes egyeztetés esetén vagy ingyenes workshopjaink keretében van lehetőség.

Az Angolnyár formálisan az Angiában és Walesben bejegyzett WH Education Ltd. kereskedelmi neve. A cég regisztrált címe: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ; a Companies House-nál vezetett, egyesült királysági cégjegyzékszáma pedig: 11721837.

Amit nem csinálunk

Fontosnak tartjuk leszögezni, hogy az Angolnyár nem utazási iroda, és utazásszervezői tevékenységet sem folytat. Amennyiben az általunk ajánlott programok felkeltették érdeklődését, segítünk a programokra való jelentkezésben – és partnereink a lehető legkedvezményesebb árat fogják biztosítani. Azonban az utazás lefoglalásakor a diákok a programot szervező iskolával – nem pedig az Angolnyárral kerülnek jogviszonyba.

Kérjük, feltétlenül olvassa el Általános Szerződési Feltételeinket és Adatkezelési tájékoztatónkat.

Munkatársaink

Sztrókay András
Sztrókay András

ügyvezető igazgató

Egész életemben oktatással foglalkoztam.

Tanítottam Magyarország egyik vezető középiskolájában és egyetemén, Angliában pedig dolgoztam több elismert nyári táborban, tanítottam az egyik legnagyobb hírű magániskolában, és vezettem egy nyelviskolát.

Az Angolnyáron kívül jelenleg az egyik legjobb Russell Group intézmény, a University of York nyári egyetemét is vezetem.

 

© Angolnyár Nyelvtanulási Tanácsadó Iroda (WH Education Ltd.),

Az Angolnyár® az Angliában és Wales-ben bejegyzett WH Education Ltd. védjegyoldalom alatt álló kereskedelmi neve.

Regisztrált cím: 71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, WC2H 9JQ | Cégjegyzékszám (Companies House): 11721837.

Mindent megteszünk, hogy a honlapunkon található információk pontosak lehetnek, de az esetleges hibákért nem vállalunk felelősséget.